کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

هزاران کامیون کمک‌های بشردوستانه در صف ورود به غزه

طبق گزارش‌ها حداقل ۴۰۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه با آغاز آتش بس در روز یکشنبه آماده ورود به غزه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، امید‌ها در میان فلسطینی‌ها برای اجرای توافق آتش‌بس که انتظار می‌رود فردا (یکشنبه) آغاز شود، در حال افزایش است. 

 

مقامات محلی شهرداری گام‌های عملی را در آستانه این توافق برداشته‌اند، از جمله پاک‌سازی آوار از جاده‌های اصلی. پلیس فلسطینی نیز دستورالعمل‌هایی درباره بازگشت خانواده‌های آواره به خانه‌های خود در مناطقی که پیش‌تر به عنوان مناطق جنگی فعال در نظر گرفته می‌شدند، صادر کرده است. 

 

به مردم دستور داده شده است که به خانه‌های خود در شهر رفح، به ویژه مناطق شرقی، نزدیک نشوند تا محتویات داخل ساختمان‌ها بررسی شوند. این اقدام به دلیل ترس از وجود مهمات منفجرنشده انجام شده است. 

 

سازمان‌های بشردوستانه نیز در حال افزایش ظرفیت خود برای ارسال کمک‌ها هستند. 

 

همه سازمان‌ها، از جمله آژانس امداد و کار سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی آنروا (UNRWA)، به صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند. 

 

آنروا اعلام کرده است که حداقل ۴۰۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه آماده ورود به غزه هستند و به محض اجرایی شدن توافق آتش‌بس، وارد این منطقه خواهند شد.

 

این کامیون‌ها از مناطق مختلف وارد استان سینای شمالی مصر شده‌اند و برخی از آنها چند ماه است که منتظر مجوز برای ورود به غزه هستند. این کامیون‌ها عمدتا حامل مواد غذایی، لباس، کمک‌های پزشکی، چادر، توالت سیار و مواد شوینده و دیگر تجهیزات امدادرسانی هستند.

 

بر اساس توافقنامه آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس، ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه افزایش خواهد یافت و به ۶۰۰ کامیون در روز خواهد رسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر